Bekijk de sneak preview

Jouw ideale start op de woningmarkt! Achter de schermen zijn we druk bezig met de verkoop voorbereidingen van de tweede fase in Waterzeil. In de tweede fase komen 29 betaalbare energiezuinige eengezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers, vrij indeelbare zolder, ruime tuin en parkeerplaats. De woningen komen in aanmerking voor een NHG-hypotheek en starterslening. Ben je toe aan de volgende serieuze stap, zonder dat je wilt inleveren op ruimte? De verkoop start naar verwachting nog dit voorjaar. Binnenkort volgt meer informatie, maar we vertellen je graag alvast wat meer.

Coming soon! 29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2

Stel je voor: een droomwoning met een royaal woonoppervlak tussen de 117 m² en 135 m², 3 of 4 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en een eigen parkeerplaats met laadpaalmogelijkheid. En dit alles voor een verrassend betaalbare prijs. Bij Dura Vermeer koop je niet zomaar een nieuwbouwwoning; je verzekert jezelf van een compleet huis inclusief keuken en badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Geen gedoe met verschillende partijen, wij regelen alles voor je. Het is onze manier om je een vliegende start te geven. En maak je geen zorgen over garanties, die zijn ook perfect geregeld. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw nieuwe thuis. Prijzen vanaf ongeveer € 423.000 v.o.n.

Coming soon! 29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2

Ontdek eengezinswoning type A

Eengezinswoning Type A is een heerlijke gezinswoning voor jong en oud. Kies voor een tussenwoning met een woonoppervlakte van ca. 117 m², of voor een tussenwoning met tuitgevel met een woonoppervlakte van ca. 121 m². De woningen met tuitgevel bieden bovendien extra ruimte op zolder, waar je een sfeervolle loungeplek of sportruimte kunt creëren. De hoekwoningen hebben een extra grote woonkamer. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers en een fijne tuin op het noorden. Zie jij jezelf hier zitten met een kop koffie in de ochtendzon? De woning biedt voldoende ruimte om te genieten met het gezin, om een gezin te starten of om eindelijk die uitgestelde hobby op te pakken. 

Maak kennis met Stadswoning type B

Geniet van de ruimte in één van de drielaagse Stadswoningen of hoekwoning Type B. De woning heeft 4 slaapkamers en een woonoppervlakte van ca. 135 m². Door het platte dak heeft de woning bovendien een volwaardige tweede verdieping. Dit biedt voldoende ruimte voor een fijne thuiswerk –en logeerplek, en/of een creatieve hobbyruimte. Liever een extra slaapkamer of badkamer? Dat kan! Met een fijne tuin op het noordoosten is het hier heerlijk vertoeven. 

Jouw ideale start op de woningmarkt

Met deze tweede fase in Waterzeil bieden wij starters en mensen met een middeninkomen de mogelijkheid om in Spijkenisse een stijlvolle en duurzame eengezinswoning te kopen. Bij deze betaalbare koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit betekent dat je op een veilige en betrouwbare manier gebruik kunt maken van een relatief goedkope hypotheek, omdat de NHG extra zekerheid biedt voor de bank. Je kunt daardoor een hypotheek afsluiten tegen een scherpe hypotheekrente. En dat is nog niet alles, want met de NHG-garantie, de verruimde leennormen die sinds 1 januari jl. gelden en de beschikbare starterslening vanuit de gemeente Nissewaard is deze woning wellicht wel verrassend haalbaar voor jou. Wil je weten of je deze woning kunt betalen?

Kan ik deze woning betalen?
Jouw ideale start op de woningmarkt

Kies slim, kies nieuwbouw

De woningen zijn volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en een bodemwarmtepomp, waardoor je duurzaam kunt wonen. Hier geniet je van een groot wooncomfort met vloerverwarming en -koeling, terwijl de uitstekende isolatie zorgt voor een aangename leefomgeving. Alles in de woning is nieuw en naar jouw smaak in te richten. Met een eigen parkeerplek en de mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal ben je ook op mobiliteitsgebied goed voorbereid. Aan de woningen heb je voorlopig ook geen onderhoud, waardoor je meer tijd overhoudt om van leuke dingen te genieten. Zo kun je zorgeloos genieten van je nieuwe thuis. Zie jij jezelf hier wonen?

Meld je aan en blijf op de hoogte!
Kies slim, kies nieuwbouw