HYPOTHEEKADVIES

Een huis kopen is iets wat je niet al te vaak in je leven doet. Waarschijnlijk zal het de grootste uitgave in je leven zijn. De koop van een woning levert vaak meerdere vraagstukken op over de woning zelf, maar ook financieel. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De Financiële Coaches van NEXTHome helpen je met het geldgedeelte, het inrichten van je hypotheek én de verkoop van je huidige woning.

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek met hypotheekpartner NEXTHome maak je kennis met één van de financiële coaches van NEXTHome. Het eerste contact met een Financiële Coach is altijd een oriëntatiegesprek. Hierin maak je kennis met elkaar en verken je samen uitgebreid de financiële mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn onder andere de rentestrategie voor je nieuwe hypotheek, het meenemen van je bestaande hypotheekrente en het bespreken van de maandlasten. 

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang bij de toewijzing
Met ingang van medio maart 2023 kun je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen bij NEXTHome. In zo’n oriëntatiegesprek wordt bekeken of een hypotheek voor jou haalbaar (qua hoogte) en betaalbaar (dat bepaal je zelf aan de hand van de maandlast) is. Bij een positieve uitslag krijg je voorrang bij tijdens de toewijzingsprocedure.

Je hypotheek laten verzorgen door NEXTHome
Indien je dit wenst kan NEXTHome jouw hypotheek volledig voor je verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is namelijk een aparte tak van sport. De Financiële Coaches van NEXTHome hebben ruime ervaring in het verzorgen van nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan het project Waterzeil. 

DE VOORDELEN VAN NEXTHOME:

  • Korte lijnen met de ontwikkelaar/bouwer
  • Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw
  • Extra’s en upgrades volledig mee te financieren
  • Vergelijk van diverse duurzaamheidshypotheken
  • Advies- en bemiddelingskosten slechts € 1.375,-

Vragen?
Voor een afspraak met NEXTHome ben je altijd welkom op kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 0186-745772
E-mail: info@nexthome.nl