KEUKEN & SANITAIR

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. Benieuwd naar de keukenontwerpen en specificaties per woningtype? Klik op de download-pagina van een woningtype naar keuze en scroll naar beneden voor de brochures van THUIS- de showroom. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor verschillende werkbladen, apparatuur en opstellingen. Wanneer je een woning koopt in Waterzeil, is de volledige keuken inbegrepen in de V.O.N. prijs.

Keukens

Badkamers

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de verschillende badkamerontwerpen en specificaties per woningtype? Klik op de download-pagina van een woningtype naar keuze en scroll naar beneden voor de brochures van THUIS- de showroom. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen. Wanneer je een woning koopt in Waterzeil, is de volledige badkamer inbegrepen in de V.O.N. prijs.

Badkamers

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Upgrade mogelijkheden

EEN DAG BIJ THUIS

Het team van THUIS kijkt ernaar uit om je binnenkort te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te mogen realiseren. De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 7979