LOCATIE

Ben je benieuwd naar de omgeving van Waterzeil? Wij leggen je uit waarom Waterzeil dé unieke plek is om te wonen in Spijkenisse.

UNIEKE PLEK

Met de Oude Maas om de hoek en een waterrijke omgeving met jachthavens in de buurt, is Waterzeil een unieke plek om te wonen in Spijkenisse. De sfeer is rustig en gemoedelijk, tegelijkertijd valt er altijd iets te zien en beleven. Plezierboten varen voorbij, mensen flaneren langs de waterkant, kinderen gooien een hengeltje uit. Langs de oevers van de Maas kun je prachtige wandelingen maken en de polder leent zich voor lange fietstochten. Maar de ligging is ook praktisch: dicht tegen het gezellige centrum van Spijkenisse aan, met de belangrijkste winkels op loopafstand. Moet je de stad uit? Met de metro, die vanaf Spijkenisse Centrum vertrekt, is het maar 30 minuten naar Rotterdam Centraal! Met de auto ben je in acht minuten op de snelweg.

UNIEKE PLEK

VOORZIENINGEN

Wonen in Waterzeil betekent van twee walletjes eten. Je geniet van een groene omgeving met water en schepen in een ongedwongen, nautische sfeer. En je woont vlakbij het stadscentrum met haar gezellige terrassen, winkelstraten en haar beroemde Boekenberg. Voor kinderen is er volop speelruimte in de wijk. Ook wordt aan een basisschool gebouwd. De belangrijkste boodschappen kun je lopend af. Even de Schenkelweg oversteken en je bent bij Dirk van der Broek, Trekpleister, Albert Heijn en Theater De Stoep. Dat je de auto gewoon bij huis kunt parkeren, op je eigen parkeerplaats, maakt het gevoel van vrijheid compleet.

VOORZIENINGEN