CONTACT

De bouw van de woningen in fase 1 is in volle gang. Heb je de verkoop gemist? Er zijn nog enkele woningen te koop. Achter de schermen zijn we druk bezig met de verkoop voorbereidingen van de tweede fase in Waterzeil: 29 eengezinswoningen die in aanmerking voor een NHG-hypotheek én starterslening. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Elke woensdag open huis!

Vragen over jouw droomwoning in Waterzeil? Kom langs in het Elementenhuis (Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse). Elke woensdag van 9.30 tot 15.00 uur staat een enthousiaste makelaar klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wees welkom! Zien we je daar?

Coming soon: fase 2
Elke woensdag open huis!

Vragen?

Heb je vragen of wil je gelijk een optie? Bel Marco van TW3 Makelaardij op 010 - 300 71 17. Voor alle vragen over de financiering van je nieuwe woning kun je terecht bij hypotheekpartner NEXTHome.

Marco Jongeleen

Marco Jongeleen

Makelaar - TW3

Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. Bel/mail gerust.

NextHome

NextHome

Financiële coaches

Meer weten?

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Wellicht staat je vraag hier bij.

Bekijk de FAQ