WONINGTYPES FASE 2

De verkoop van fase 2 is gesloten. Alle woningen zijn toegewezen. Je kunt je inschrijven als reserve kandidaat in jouw persoonlijke account. Graag wonen in Waterzeil? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1. In de tweede fase komen 29 betaalbare energiezuinige eengezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers, vrij indeelbare zolder, ruime tuin en parkeerplaats. Hieronder lichten we de types toe.

Verkoop gesloten: schrijf je in als reservekandidaat

Stel je voor: een droomwoning met een royaal woonoppervlak tussen de 117 m² en 135 m², 3 of 4 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en een eigen parkeerplaats met laadpaalmogelijkheid. En dit alles voor een verrassend betaalbare prijs. Bij Dura Vermeer koop je niet zomaar een nieuwbouwwoning; je verzekert jezelf van een compleet huis inclusief keuken en badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Geen gedoe met verschillende partijen, wij regelen alles voor je. Het is onze manier om je een vliegende start te geven. En maak je geen zorgen over garanties, die zijn ook perfect geregeld. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw nieuwe thuis. Prijzen vanaf € 423.500 v.o.n. De bouw start naar verwachting in het derde kwartaal van 2024.

Bekijk de brochure van Fase 2
Verkoop gesloten: schrijf je in als reservekandidaat

ONTDEK EENGEZINSWONING TYPE A

Eengezinswoning Type A is een heerlijke gezinswoning voor jong en oud. Kies voor een tussenwoning met een woonoppervlakte van ca. 117 m², of voor een tussenwoning met tuitgevel met een woonoppervlakte van ca. 121 m². De woningen met tuitgevel bieden bovendien extra ruimte op zolder, waar je een sfeervolle loungeplek of sportruimte kunt creëren. De hoekwoningen hebben een extra grote woonkamer. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers en een fijne tuin op het noorden. Zie jij jezelf hier zitten met een kop koffie in de ochtendzon? De woning biedt voldoende ruimte om te genieten met het gezin, om een gezin te starten of om eindelijk die uitgestelde hobby op te pakken. 

Bekijk alle verkooptekeningen van Eengezinswoning Type A

MAAK KENNIS MET STADSWONING TYPE B

Geniet van de ruimte in één van de drielaagse Stadswoningen of hoekwoning Type B. De woning heeft 4 slaapkamers en een woonoppervlakte van ca. 135 m². Door het platte dak heeft de woning bovendien een volwaardige tweede verdieping. Dit biedt voldoende ruimte voor een fijne thuiswerk –en logeerplek, en/of een creatieve hobbyruimte. Liever een extra slaapkamer of badkamer? Dat kan! Met een fijne tuin op het noordoosten is het hier heerlijk vertoeven. 

Bekijk alle verkooptekeningen van Stadswoning Type B

BINNEN HANDBEREIK

Koop een woning waarin je kunt groeien en bloeien

Sluit je een hypotheek af? Dan ga je voor lange tijd een verbintenis aan met een hypotheekbank. Indien je persoonlijke situatie verandert, kan het echter voorkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen en gedwongen bent je huis te verkopen. Indien de opbrengst van je huis minder oplevert dan je hypotheek, blijft er een restschuld over. Voor dit soort situaties bestaat de Nationale Hypotheek Garantie. Wanneer je een hypotheek afsluit met NHG-garantie, staat Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant voor de terugbetaling van je hypotheeklasten. Deze zekerheid waarderen hypotheekverstrekkers vaak met een lagere hypotheekrente voor jou als koper. En dat is niet alles: de gemeente heeft een starterslening* beschikbaar gesteld van maximaal € 30.000 per woning. 

EEN HOGERE LEENCAPACITEIT IN 2024

  • Met NHG heb je recht op een lagere hypotheekrente en dan kun je meer lenen;
  • Doordat de woning in fase 2 energieneutraal is mét een prestatiegarantie van 10 jaar, kun je vanaf heden maximaal € 50.000,- meer lenen;
  • Met NHG kun je in aanmerking komen voor de starterslening van de Gemeente Nissewaard van maximaal € 30.000,-.

LAGERE MAANDLASTEN:

  • Een hypotheek met NHG geeft je een lagere maandlast door een lagere hypotheekrente;
  • Over een starterslening betaal je géén rente en aflossing totdat je inkomen toereikend is;
  • Bij een energieneutrale woning bespaar je fors op je energierekening. 

EEN REKENVOORBEELD:

We geven je graag een rekenvoorbeeld voor één van onze woningen (€ 428.500,-) met afkoop van Klimaatgarant-systeem (€ 17.400,-) en een Starterslening** van de Gemeente Nissewaard (€ 30.000,-):

BENODIGD BRUTO JAARINKOMEN

€ 77.500,-* (ca. € 2.990 bruto per persoon per maand)

Maandlast hypotheek (€ 415.900,-): € 1.408,- netto.*

* op basis van rentetarieven en voorwaarden d.d. 15-03-2024. Berekend exclusief inbreng van eigen vermogen of overwaarde. Uiteraard verbeteren beide uitslagen nog als je eigen geld inbrengt.
** een Starterslening krijg je als je op dit moment onvoldoende verdient om je nieuwe woning in Waterzeil volledig op eigen kracht te kunnen kopen. Verdien je daar wél genoeg voor dan kom je dus niet in aanmerking voor een Starterslening. Dit rekenvoorbeeld gaat uit van een volledige Starterslening.

WIL JE WETEN OF JE DEZE WONING KUNT BETALEN?

Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend.

NextHome

NextHome

Financiële coaches

Bekijk de impressies