WONINGTYPES FASE 1

Stel je voor, in het voorjaar van 2025 verhuizen naar de oevers van de Oude maas, in de sfeer van een oude jachthaven én met een lage energierekening? Het kan in Waterzeil in Spijkenisse. Meer dan 80% van de 50 duurzame woningen uit Waterzeil fase 1 is verkocht en de bouw is in volle gang. We informeren je graag over enkele laatste beschikbare appartementen met uitzicht op de haven en een ruim balkon met avondzon. Geïnteresseerd? Wacht niet te lang, want enkele persoonlijke wensen zijn nu nog in de bouw mee te nemen. Vul in de accountomgeving het inschrijfformulier in of bel naar de makelaar.

Bouw fase 1 in volle gang! Laatste woningen beschikbaar

De laatste beschikbare appartementen hebben een woonoppervlakte van 115 of 117 m² en 3 ruime slaapkamers. Hiermee bieden de woningen voldoende ruimte om te genieten met het gezin, of om een luxe thuiswerkplek, logeerruimte of creatieve hobbyruimte te creëren. Alle appartementen beschikken over een fijn balkon op het noordoosten met ochtendzon of noordwesten met avondzon. Vanaf het balkon heb je prachtig uitzicht over de haven, voorbijvarende boten en het groen. Optioneel kun je ervoor kiezen om de woonkamer te vergroten, slaapkamers samen te voegen of een inloopkast te creëren.

Bekijk het woningaanbod
Bouw fase 1 in volle gang! Laatste woningen beschikbaar

Zo geniet je van de zon in fase 1!

Vragen?

Heb je vragen of wil je gelijk een optie? Bel Marco van TW3 Makelaardij op 010 - 300 71 17. Voor alle vragen over de financiering van je nieuwe woning kun je terecht bij hypotheekpartner NEXTHome.

Marco Jongeleen

Marco Jongeleen

Makelaar - TW3