Waterzeil gaat binnenkort live!

Afgelopen dinsdag 31 januari was het verkoopteam van Waterzeil aanwezig tijdens de woonmarkt Nissewaard in Spijkenisse. Met een opkomst van ruim 1000 bezoekers was dit een groot succes! Bezoekers kregen hier een folder van Waterzeil overhandigd in combinatie met een originele sleutelhanger. Wij zijn blij met de grote interesse in Waterzeil en kijken uit naar de officiële Start Verkoop in het eerste kwartaal. Heb je de woonmarkt helaas moeten missen? Bekijk de folder dan bij onze downloads.

Binnenkort worden de indicatieve prijzen bekendgemaakt én gaat het woningaanbod officieel live met de bijbehorende kavelkaart. Vanaf dat moment is het mogelijk om jouw woningvoorkeur door te geven! Wij adviseren om een afspraak in te plannen met hypotheekpartner NEXTHome zodra de kavelkaart online is. Middels een vrijblijvend adviesgesprek kun je ontdekken of een woning voor jou haalbaar en betaalbaar is. Meer informatie hierover volgt later. Je kunt de woningtypes alvast bekijken op onze website. 

Waterzeilpost2

WONEN IN WATERZEIL
Wij hebben met zorg een veelgestelde vragenlijst samengesteld. Deze kun je hier terugvinden. Hier vind je ook meer informatie over het plan en de omgeving. Vergeet ook niet om ons te volgen op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.