Start Verkoop - 18 april 2023

Waterzeil fase 1 is officieel in verkoop! De eerste fase bestaat uit stadswoningen, eengezinswoningen, herenhuizen, appartementen en penthouses. De online verkoop is gestart op 18 april om 09.00 uur.

Het is nu mogelijk om je in te schrijven op een woning naar keuze via je persoonlijke account. De inschrijfperiode loopt tot maandag 24 april om 09.00 uur. Ter gelegenheid van de Start Verkoop organiseren wij van 17.30 tot 19.00 uur een fysiek Start Verkoop Event in het Elementenhuis. Het projectteam van Waterzeil en de financiële coaches van NEXTHome vertellen je hier graag meer over de woningtypes, het plan en de financiering. Ook ontvang je hier een uitgebreide brochure én een unieke sleutelhanger van Waterzeil. Locatie: Het Elementenhuis - Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse

HYPOTHEEKADVIES
Wil je een woning kopen in Waterzeil? Zorg dan dat je bij hypotheekpartner NEXTHome langsgaat om te bespreken of een woning voor jou haalbaar en betaalbaar is. Hier kun je direct het certificaat 'Financiële Haalbaarheid' verkrijgen, waarmee je voorrang krijgt tijdens de toewijzing. 

View02 Hr Appartementen