03 november 2023

Ontdek havenappartement bnr 26

Dit appartement van het Type C heeft een royale woonoppervlakte van 117 m² en maar liefst 3 ruime slaapkamers. Het appartement beschikt over een ruim balkon met naar binnen draaiende dubbele deuren op het noordwesten, waardoor je tot in de late uurtjes geniet van de avondzon met altijd een prachtig uitzicht op de haven en de voorbijvarende boten. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet te lang, want jouw persoonlijke wensen zijn nu nog in de bouw mee te nemen.

Ontdek havenappartement bnr 26

Wonen met een instant vakantiegevoel iets voor jou?

Dit appartement van het Type C heeft een royale woonoppervlakte van 117 m² en maar liefst 3 ruime slaapkamers. Dit biedt jou de ruimte voor een comfortabele thuiswerkplek en/of een fijne logeerkamer. Droom je altijd al van een slaapkamer met een inloopkast? Ook dat is mogelijk. Het appartement beschikt over een ruim balkon met naar binnen draaiende dubbele deuren op het noordwesten, waardoor je tot in de late uurtjes geniet van de avondzon met altijd een prachtig uitzicht op de haven en de voorbijvarende boten. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet te lang, want jouw persoonlijke wensen zijn nu nog in de bouw mee te nemen. Neem contact op met de makelaars van TW3 voor meer informatie. Je koopt de woning inclusief keuken, sanitair, parkeerplaats en klimaatsysteem. Extra parkeerplaats nodig? We hebben opties beschikbaar. 

Wonen met een instant vakantiegevoel iets voor jou?

Vragen?

Heb je vragen of wil je gelijk een optie? Bel Marco van TW3 Makelaardij op 010 - 300 71 17. Voor alle vragen over de financiering van je nieuwe woning kun je terecht bij hypotheekpartner NEXTHome.

Marco Jongeleen

Marco Jongeleen

Makelaar - TW3