Informatiebijeenkomst - 28 maart

De V.O.N. prijzen van Waterzeil fase 1 zijn bekend. Het is nu mogelijk om je woningvoorkeur door te geven. Dit kun je doen door op het hartje te klikken van jouw favoriete woning(en) in de accountomgeving.

INLOOPAVOND - DINSDAG 28 MAART
Wij kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden en al vragen hebt over Waterzeil. Daarom organiseren wij op dinsdag 28 maart een inloopavond in het Elementenhuis in Spijkenisse. Het team van verkoopcoördinatoren en financiële coaches vertelt je hier graag meer over de woningtypes, financiering en het plan. Je kunt je aanmelden voor de inloopavond via de accountomgeving op de website.

Locatie: Het Elementenhuis - Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse
Tijdstip: 17. 30 - 18.30 uur

CERTIFICAAT 'FINANCIËLE HAALBAARHEID'
Wij adviseren om een adviesgesprek in te plannen met de financiële coaches van NEXTHome om te bespreken of een woning voor jou haalbaar en betaalbaar is. Hier ontvang je ook het certificaat 'Financiële Haalbaarheid', waarmee je voorrang krijgt op een woning. Je kunt kosteloos en vrijblijvend een gesprek inplannen via de accountomgeving op de website, of telefonisch contact opnemen via het nummer: 0186 745 772. 

View03 Lr Appartementen (1)